"Vanuit Maasbree en omgeving verzorg ik persoonlijke foto reportages op locatie. Reportages van: jullie intieme of juist overweldigende bruiloft, de verwachting van jullie zoon of dochter, jullie leven na de geboorte van jullie kind, een moment van samenzijn met familie of zomaar een moment van jullie liefde voor elkaar. Een beleving waar het draait om personen waar je om geeft of voor thuis komt. Ik kies ervoor om alle reportages op locatie te doen, een plaats waar jullie je thuis voelen.

Thuis speelt voor mij een belangrijke rol in mijn leven. Na een dag werken is het heerlijk thuis te komen bij mijn man Mark en prachtige dochter Olse. De geboorte van onze dochter heeft mij niet simpelweg alleen in een 'mama' veranderd, maar ook in een persoon die zich beseft hoe vlug de tijd gaat. Een kind krijgen leek altijd ver weg. Maar nu het moment er is en er momenten zijn geweest, denk ik "help, ik moet deze momenten koesteren en vastleggen!" Regelmatig schrijf ik daarom en maak ik fotografische beelden ter herinnering. Anders vergeet je het. Hoe mooi is het om je kind later een verhaal te kunnen vertellen. 

Zo wil ik ook jullie een deel van een verhaal meegeven en jullie belevingen vastleggen. Zodat jullie dit kunnen delen met mensen die jullie belangrijk vinden.


"Regelmatig schrijf ik daarom dingen op 

en maak ik foto's ter herinnering. 

Anders vergeet je het."


Sinds december 2015 fotografeer ik onder de naam 'Marjolijn Vogelsangs - Fotografisch Beeld'. Waarom deze naam? Omdat ik sta voor een puur en ruw beeld dat ontstaat met behulp van een fotocamera en licht, een fotografisch beeld

Hoe eenvoudig dit ook klinkt, ik vind het in de richting waarin ik fotografeer, belangrijk dat die puurheid zoveel mogelijk behouden blijft. Mijn beelden krijgen de nodige, digitale ontwikkeling, maar zullen geen extreme bewerkingen, met bijvoorbeeld trendy filters of Photoshop montages ondergaan. Dit zorgt voor een realistische weergave van de werkelijkheid en wil deze belevingen zo puur en echt mogelijk met jullie delen. 

Jullie krijgen deze beleving mee naar huis in de vorm van digitale hoge resolutie bestanden en een online beeldverhaal om te delen met jullie sociale netwerk. Ook kan ik een op maat gemaakt fotoboek voor jullie verzorgen, zodat de reportage een echt verhaal vormt."

 

Using Format